úterý 20. září 2011

SwAmi slibuje všem věrným, že je osvobodí již v tomto životě


Překlad z fóra:
someonefromhungary September 19 Permalink (překlad)
Mail všem členům.
13. 9. 2011
Předmět: Požehnání od Sv....žího

Drahé átmá,
Tímto ti zasílám nejcennější dar, dnešní daršan do Satagurua, v tento čas velmi vzácný.
Jeho nejdůležitějším poselstvím je:
Pokud máš lásku a oddanost, pokud máš bhakti a čistotu – pak ti přeji seberealizaci. Pokud ne, pak ti radím, aby seriózně a systematicky cvičil Y...a in d...y L...e!
Bůh ti žehnej!

Včera swami Ja....aj Puri Ji řekl, že Sw....ji s ním mluvil včera telefonem, a řekl, že osvobodí všechny z nás – v tomto životě!
A Ja.... ji řekl na satsanzích v Zagrebu: „Proč bychom neměli být osvobozeni? Musíme to chtít a nemyslet si, já jsem tak nečistý, já nemohu být osvobozen.“
 OM
Sa__ita"

·  Shivashakti September 19 Permalink
Tento mail věrným žákům je smutným příznakem zoufalství Sv....džiho. Slibuje, že osvobodí všechny, kteří jsou mu oddáni. Od čeho je vlastně osvobodí? od racionality a svobody? Určitě ne od jejich karem či nevědomosti. Je v tom také strach a manipulace: jestli mě opustíš, nebudeš osvobozen, nebudeš čistý, nepoznáš Boha. Smutné.


49 komentářů:

  1. Děkujeme, už jsme osvobozeni. - Od iluzí a obsahu peněženek. To vznešenó labuť (paramahanse) nám bel šert dlužné (jak se říká u nás na Hané). A co když nekeré věrné vosvobozené v temto životě nebode. To bode ten jeho slib na onom světě reklamovat?

    OdpovědětVymazat
  2. Dobry, tak já taky po našem! Nédřiv sem hodně četla, co povidali Vivékananda, Maháriši z Arunačály, Rámakrišna... Voni řikali, co jako chcu? Že je to teď a tady! No dobry, ale eště sem chtěla zažit to, co jejich učednici, Kristovi učednici..., tak sem přišla. Poprvé to bylo, jak mezi anděly. Málo lidu v tělocvičně, lahodny slova. Pak se začalo vopravovat, přistavovat a pořádaly se velky pótě a festivaly, přijímání hostů, vyhlašování (rozlišování) vítězů (zaslóžiléch). Čimdál miň mista (lásky - jeden šlapal po druhym), čimdál miň lahodnych slov, čimdál delší fronty na klaněni, čimdál hlučněši, užvaněněši a hlópěši pótníci.(No jo, dyť se podívéte kolem sebe, néni kde brat!) Ať mně někdo povidá, že za Krista a tech dalšich to bylo lepši!
    V tech hábitech a božských ménech už nebylo poznat, kdo je kdo. Néni z toho žádná radost, že zde musíme vobhajovat to, co by každé slušné člověk měl a na co só nekeři schopni zapomnět - vobyčejnó lidskó důstojnost a věci kolem toho. A že se to musí dit takhle, to neni naše vina. To né! Kdo neni slepé a hluché... Radost mám jen z toho, že só tady přece jen i chytry lidi.

    OdpovědětVymazat
  3. Žvanim, žvanim a na to nédóležitěší sem zapomněla: Co bode - to bode!
    Ale foj, snad ze mě néni modrc!

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych nebrala na lehkou váhu ten příslib osvobození v tomto životě-tragédie v městě Jonestown byla také o příslibu lepšího života pak. Vzhledem k tomu, že mistra všichni následují jak ovce bez schopnosti přemýšlet-může se stát průšvih.Bacha na tuhle sektu-jeden člověk, absolutní moc-řekne-teď vypijte tenhle drink a budete navždy spaseni-kdo neposlechne a promarní takovou šanci se vymanit z kola?

    OdpovědětVymazat
  5. Této myšlence se jistě nejde vyhnout. Zatím však ve mně přetrvává ponaučení - že nemám mit žádné strach!

    OdpovědětVymazat
  6. Když je guru tak mocný, tak proč po nás chce, abychom se modlili za déšť v Rádžastánu??? Nekontrolovatelné se dá lehce slíbit. A vysvobození věrných je snad méně obtížné než vyvolání deště? To by pak magie musela znamenat víc... Nevíte snad o věrých žácích, zahynuvších při nehodách, či smrtelných úrazech? Anebo ty věrné, kteří skončili napsychiatrii? Znám více věrných žáků, kteříjsou už na hřbitově. A že by byli pře smrtí dosáhli vysvobození? No nevím.

    OdpovědětVymazat
  7. Pranám na severovýchod! Takový storky mě držijó při životě, su rád, že to nekdo hodil do placu. Už sem si začínal myslet, že su sám pošuk zralé do Černovic a posedlé démonama.
    Je to tak, bévalo dobře, ale šlo to do kopru. Ale tak to asi musí byt, aji v tech svatéch bichlách píšó, že se furt všecko mění. Dřív nám stačila tělocvična, teď nestačí ani hrad v póšti. O boha samotnýho už ani tak nende, teď só v kurzu spíš kačáky. Ani na lidi už néni spoleh. Na jaře sem zažil celé satsang věnované tomu, jaké je Čidánanda betelné borec. Téden potom milé Čiči zbalil kramle a v nedělu už byl néhorší sviňa ve vesmíru. A já měl guláš v řepě. Pré na to mám jít srdcem, ale aji ta hercna z toho vynechávala. K tomu všude storky, jak guru klepal šnicle. Čekal jsem ňáký vysvětlení shora, ale žádná křeč. Teď sem zgómal, že umí aji rozhodit sandál, když je nafučené. Když vemu, že světové mír je v našich rukách, tak teda pánbu s náma, zlé pryč a kopat kryt.
    No dějó se věci. Ale kómáci z Práglu na to všecko hážó bobek. Cancajó radši nad gáblem, esi si zvládnó nafutrovat do vany tři chody nebo rači štyri. Vyhánijó upíry česnekem. Gómajó, jak vobtáhnót pošťáky vo bůra na Sipu. Však kdo to čtete, tak to všecko kóřite. Pamatuju, že jak tohle všecko začalo, tak byla névětší bóřka, esi nás bude dost hlášenéch k hinduismu a že se k tomu musijó všeci při sčítání přiznat. Teprv teď z nich konečně vypadla první myšlenka fakt k věci: "rana do ksichtu je požehnání". Lepší hantec už s něma asi nebude, jak říkáte: "néni kde brat".
    Zbévá asi jenom dófat, že aspoň Mahářiši, Ramakrišna a spol. nás nehópali a népřipadajó nám důvěryhodní jenom proto, že už dodéchali...

    OdpovědětVymazat
  8. Hanácí Kí Džaja! ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Nejací svědci tady só, pré Jehovovi. Ti by to měli vědět. Tak eště trocho dófám, ale slábno, slábno.
    Dík za živó vodo.

    OdpovědětVymazat
  10. Kurňa šinci ten vaš fira je fajny chlopek. Co vam mam mluvit. Požehnani vam dava ze všech sil a jak vidim ponejvíce fajnym děvucham. A když fajne slovo nězabira, aj udy k temu použiva a jak vidim, tak aj jaja. Možna by moh k nam na dul sfarat, padny on je, to se pozna. Gryfny to je chlop. Co vam mam vykladat. Knižky vydava, do svjeta jechava, palace na pisku buduje. To je jasne, že ludi k temu jsest zapotřebí a aj plnu kešeňu. Šak on to s kraja vykladal, enem vy stě za tym vyděli slavu boži. Či si kurnňa bude toto fšecko zadarmo vymyšlat? On ma pod čepici vic než naš Klema.
    Ki jaja

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkně jsi nám to řekl, ty kluku havířská. Ale nevím, co ve větě znamená slovo jaja. Asi ne "džaja". Až tak té jadrné a chlapské Ostravštině nerozumím.

    OdpovědětVymazat
  12. (:-DDDDDDDDDDDD
    Moraváci kí džaja!!
    Na anglickým fóru jsou všichni vážní až děs, chtělo to už trochu moravskej prče!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Ty neviš co sum to jaja? Až če ktery za ně rafně, tak pochopiš. A vaš fira jest fakt gryfny. Musitě chapat, že informatyka je draha. Zadarmo nic neni. A on vam dava informacyju o božich sferach a tež o celem vesmiru. Ceny musa byt potem tež vesmirne. Aj naturalyje musa byt v normě. Teda dyjety a ruzne požitky. Bo on jest už svjetoznamy. Bo tak šumně cyganiť umy maloktery. V jeho rokach hlava tež vynechava, je to davno co ho stryk zaškolil a tak musi cos navymyšlat, bo kontynuita řeči ma byt zachovana. A potem se stava, že když vymyšla druhy raz, zase je to cos jineho. Marna slava, roky su heva (tu). Ale my Prajzaci ho chapem, bo tež mame taky kladny vztah k penězum a vystavnym barakum.

    OdpovědětVymazat
  14. Také zřejmě ještě dostáváte maily ze Střílek – v tom snešním nás sádhví žádá, abychom se od 28. 9. do 5. 10. modlili k božské matce a postili se, aby konečně ustala, tako „pomlouvačná“ kampaň. Zprvu jsem si říkal, že bych to i dodržel, ale proto, aby konečně vyšla na veřejnost pravda. Pak jsem si řekl, že modlitby doporučeného druhu stejně nikam nevedou, a tak se po desetiletích vylepšování něčího egregoru budu věnovat konečně něčemu racionálnějšímu

    OdpovědětVymazat
  15. K tem penězom - neco na tom mosi bet! Modrlanti vedó konferencu v širokym záběro. Všecko je to vysoká filozofija! Teď maji novyho bróka v bedně: Nespravedlivě plošné, diskriminační zdravotní poplatky." Načisto se mně z toho zamotala ta moja. Čuju, že makajó na tem, aby byli vosvobozeni i v tomto ponktu. Tomo se řiká hótok na bráno nebeskó! Ta pani plna lasky v srdci, co nam na satsango povidala: "Tločte! Tločte a bode vám votevřeno!" měla pravdoˇ. Já teď řikám: "Kopte! Kopte!" Dófám, že vam docházi, vo co de. Ti v JDŽ se vodkyselojó a cvičijó. A za toto příkladnó "... mentalitu přístopu k nemoci" si zaslóžijó zdravotnicky vodpostke. Teda to by mistr Jan Hus čučél! Ani v Mudrcovi Bidpájovi a jeho zvířátkách néni vo ničem takovym zminka!

    OdpovědětVymazat
  16. Já už maily nedostávám, jsem na blacklistu :-)... můžu poprosit o zveřejnění textu e-mailu? Díky moc.

    OdpovědětVymazat
  17. No s jednó Durgó hož máme zkošenost, tak vopatrně...

    OdpovědětVymazat
  18. toš tomu řékám klódná řeč v tom hantecu hore ..toš to je ta ananda .. až mě z toho bolé břuchec !

    OdpovědětVymazat
  19. Gómu, že tady néste žádný kukajdy, vo tym žádná, ale sténě si déte majzla. Vona ta jejich mutra asi nebude panenka Maria. Zkóšeli to na nás po dobrym s Párvatí, ale my fagani nevděční budem furt hecovat a dělat bóřku. Tak teď budó téden zobat voříšky, dajó mantry dohromady a vyčarujó na nás Durgu nebo Kálí. A to bude teprv špicová koc pro nás. To bude divočina, až budó gebeně padat. Jak v té hlášce - vzdé se a užívé. Esi se ten bájné Nasralpurí camrá a s tó svó bandó rákšasickó nás nezachrání, tak zfajrujem všeci jak ten zmiňované Žanek Hus.
    Já teda radši balim kramle, bíló fanglu přes rameno a při nébližší póti v Střílkách se du veřéně udat. Vodkrótím si v pekelnym šutru s pokoró svéch sto miliónů životů jako zmija a počkám v sóladu s Gurugító, až zoncna dovaří. Potom si to s velkó slávó přihrnu pro požehnání, zasyčím óm a bude vode mě konečně pokoj.

    OdpovědětVymazat
  20. Tož kurňa, mám tuto z dobreho zdroja, jeden chuop od nas z werku se domaknul, že jak to tam ta JuTuba pomazala, chuj s tym, Nasralupuri je včil nasraty jak sviňa. Tož on jim tam zrobí jogovym borokum boro jak cyp.

    OdpovědětVymazat
  21. Mesleli si, že bodó mit i tu čurinu jenom pro sebe! My tady se modlime toto našo:"Pánbu s nama a zlé pryč!" (Spontánně zminěná kamošem výše.) Bacha - záleži na výslovnosti! Převáděním do jinyho jazyka, např. sanskrto nebo spisovné češtiny, ztrácí na účinnosti. Ušpórujete za překladatela i vodborné vyklad. (Ne abyste to ušetřeny zas poslali ke všem čertum! Když tak jedině těm našim - financum na ministerstvu. To jenom pro ty, co eště nedostali baňu.) Mužete s ni jogově fachčit, kdo si nedá řict, a zkratit ji podle libosti na bídžamantru. Záleži jen na tom, jak máte rádi srandu.

    OdpovědětVymazat
  22. Guruju, co do tebe furt zašjardzaju, kurňa. Tys je fajny chlop, enem učednikuv s neměl také fury nabirat. Tytulu maš furu, tak s je fira. A zarobit tež umiš. Inač bys tytuly neměl. Každa sranda, aj tytul cosi stoji. Zadarmo ti ich žaden nedal. Kurňa. Taky certyfikat, žes je fira celeho vesmiru, a to neni zadarmo. To každy Juzek vi, že za každy si dal přinejmenšim tolik co se dava na pravach v Plzňu. Aj metaly moš, enem vypadaju jinač, než ty naše. Take fajne koralky ve vice řadach su to. To ani Afričti šamani němaju. Nic si guruju s tych gyzdu hromskych nerob. Bo su to enem psi odrani.

    OdpovědětVymazat
  23. E - maily ze zámku mi sice chodí, ale hned to vyhazuji. Polepším se, ať jsou přímo z „božského centra“ informováni nejen současní, ale i bývalí svatí, nynější nedotknutelní (vždyť i náš stín, ulpí – li na některém z těch pseudo - bráhmanů, tuze jej znečistí …).
    Ty naše stránky jsou bezva, kam se na ně hrabou regionální satsangy, s těmi jejich vážnými ksichty a s průběžným padáním na držku. Moravské spektrum je zde zastoupeno dvěma rázovitými regiony – zatím. Doufejme, že k Ostravákům ( i jejich sousedům Hlučíňákům) a Hanákům, se přidá ještě Moravské Slovácko a Valašsko. Moc bych přivítal i něco v duchu „klucí, a nynčkom něco vod pramene“, tedy v mluvě Chodské.

    OdpovědětVymazat
  24. Smazané video je k mání zde:
    http://smotri.com/video/view/?id=v1867990d30e

    Je naivní si myslet, že jej již někdy půjde smazat z povrchu zemského.

    Nicméně potřeba jej mazat, ničit tyto stránky... nejlépe ukazuje s kým máme tu čest.

    Až navěky.

    OdpovědětVymazat
  25. Díky za odkazy, už jsem se bála, že to video zmizí v žumpě fellowshipu. Mě už maily nechodí-udělali čistku, můj kamarád je taky na black listině. Zajímavé, většina z organizátorů zažila komunisty a teď dělá to samé. Že takhle dopadne jóga mě nikdy nenapadlo. Jsou to šílenci.Až se "guru" k stáru definitivně zblázní, tak se asi budem divit, protože oni jsou schopní pro něj udělat cokoliv-inu vůle boží.

    OdpovědětVymazat
  26. No, bráhmanů-když si vzpomenu na ty naivní Parvatiny přednášky o starých písmech, tak asi bráhmany obrací v hrobě. To je na tom joga fakt hodně blbě, když o klíčových textech učí někdo s absencí hlubší znalosti-davům to stačí-stejně jde jen o to zabít tam čas a mít klídek v zahradě. Kolik lidí tam asi dorazí příště-ten druhý týden co všichni už věděli, že tam bůh nebude-tak 200 lidí tam mohlo být. Příště-100? Aby se prodal pražský ašram aby bylo na střílky. I když, prašule stejně poputují do Indie-za 50 let tam budou do těch rozvalin vodit turisty (jako do rozvalin Maheše Jogiho ašramu)

    OdpovědětVymazat
  27. Tak přece jen černá magija! Dyš si představim ty andělsky ksichte a co se za nima eště skrévá - fujtajbl. No šak začli hoctívát Dorgo, kerá se pré zvobrazoje "... s deseti zbraněmi v rukách." Dneska má cosi spadnót z neba. To bode asi daršan!

    OdpovědětVymazat
  28. Nekdy sem měla sto chotí zaklepat si na sóseda. Vite jak to belo v tem Četnikovi a mimozemšťanech - esi je živé, nebo plechové! Zaplaťpánbu, só zde eště nejací živí.

    OdpovědětVymazat
  29. Ta moravská mluva, to je mazec (:-DDDDDDDD)
    Děsně se mi to líbí, a v hlavě to máte vy Moraváci výborně srovnaný, na vás si nepřijde ani fira... Nechcete si dat nicky, abych se v těch nářečích mohla začít orientovat?

    OdpovědětVymazat
  30. Celá ta stavba (JVŽ) byla postaven na písku. A teď, po prvním pořádném lijáku se to hroutí. A to se nám pošklebovali, že nemáme z čeho vařit… Ale to oni už nemají z čeho vařit.
    Jeden indický automechanik, mazaný sice, si udělal byznys z naší důvěřivosti. A teď slibuje slávu boží ještě v tomto životě, ALE jen pro ty, co zůstanou nadále blbými. Pardon, důvěřivými a poslušnými. Pamatuji, že nám říkal, že opravdový guru se postará i o odpadlé žáky. Takže podle svých měřítek pravým gnuem není. Takže kam se to vlastně zařadil svým novým požadavkem? Copak za těch víc než 40 let nedokázal poznat západní mentalitu? To si myslel, že nás bude vodit za nos tolik životů, kolik je listí na stromě? (V létě, ne v zimě). A teď na nás nepřeprogramovatelné, přivolávají jakousi Durgu. Ale našinec, jak je vidět z našich stránek, na ni kálí.

    OdpovědětVymazat
  31. Mě by teda taky hodně zajímaly ty dopisy členům, jestli někdo máte, hoďte prosím do placu, díky!

    OdpovědětVymazat
  32. To sem já, co vylepuju tento blog. Taky občas poťouchle rozesílám zdejší dokumentíky na veřejné mailové adresy místních sdružení.

    Pomsta JDŽ je sladká: nasměrovali na můj mail "novinky e-mailem" z několika pornostránek ...

    OdpovědětVymazat
  33. Tak oni fakt nemají z čeho vařit. Ber to jako virtuální šiva lingam… To je ta proklamovaná láska ke všem bytostem bez rozdílu. Co chceš po lidech, kteří na Tebe nasměrovali porno stránky? To je tvrdá sekta bojující všemi možnými prostředky. Přesměruj ty stránky na zámek, nebo tomu „fírovi“, jak ho kluci nazývají. Svůj poznatek s tou bandou (po ovoci jejich skutků je nelze nazvat jinak) jsem popsal kamarádovi, žijícímu dlouho ve Státech a znajícímu dobře mentalitu sekt. Zde je jeho poznatek:
    “To zni jako zfanatizovana skupina typu jehovisti. Jejich vira je tak slepa ze ani hmatatelne dukazy ji neovlivni. I kdyz znas pravdu a vis ze cela organizace je vlastne soustredena na obohaceni nekolika malo jedincu. To je stejne na celem svete. V americe maji babtisty a jejich ultra-ortodoxni odstepky jejichz kazatele hlasaji takove voloviny jako ze treba vyleci mrzaky ve vozicku. Uplne blbosti a presto takove skupiny ziskavaji na popularite a veri jim milionove davy. No a jak se neco provali zase se objevi nekdo jiny ktery vyplni misto "spiritualniho vudce" a banda pokracuje ve slepe vire.”
    Kolik vlastně bylo na Západě paguruů?

    OdpovědětVymazat
  34. Před oltářem jsme se klaněli a za oltářem se bezostyšně provozovalo porno.

    OdpovědětVymazat
  35. 22.30: Bez obav, ty pornostránky mám odfiltrovaný ... hned se kouknu, jestli mi neposlali nový. Mají zřejmě přehled a dobrej vkus (:-)))

    OdpovědětVymazat
  36. Aspoň vidíš, co od svého mistra podchytili a co jim zasel do podvědomí. Ale stejně jsi dobrá - to žes to přesměrovala na ruské stránky.

    OdpovědětVymazat
  37. To só nepopiratelny vysledke každodenniho pročišťování těla a mesli! Vysledke, kery vopravňojó navlíknót svěrací kazajko. Vočekávám, že v zámeckym menu se záhe vobjeví nové korz tantrickyho sexo. Zdá se, že vo znalce nebode nóze. Těšim se na novó knižko lidovyho čteni.

    Zřecovi přece moselo byt vod začátku jasny, že v takovéch připadech nepomůže žádné kartáč ani sidól, jenom vokamžité voheň.
    Kam se hrabó kocórkovští!

    OdpovědětVymazat
  38. Bože vodposť! Jak tak meditojo nad nádobim, napadla mě hřéšná mešlenka. Nejijó take tajně maso?

    OdpovědětVymazat
  39. Om jaja gurudeva
    Na zamku maso nejeďa, ale semo tamo sem u nas v kantyni paru jejich borcu načapal, jak se ladovali šunkoflekama. A vice se jich da o vánocích kapra a po pulce gořalky tež. O pivu nemluvim, to slopaval i jeden karmajogin na zamku, nosil se ho tamek z magazinu. Oni sum svati enem tu chvilu na sat sangu a venku jeden proti druhemu za zadami vyhryzaju. Pravda ni fšici a ni před každym. A každy jeden chce ukazať jak je pokorny. A jak je daleko na svojej cestě. Chvastavaju se i s duchovnymy zažitkamy. Parukrat si na tom jejich mecheche zvanemu sa tsang vyhradili i také svate chvile, kdy se enem o zažitkach mluvi. A něnazyvejtě šinci toho jejich firu žrecem. Bo žrecum tym ubližujete.
    A tež nejsum fšici firovi moc věrni. Bo z nudy choďa ku Tybeťanom a ku Budhistum. Potem vykladaju, že to jest všecko jednota.
    Ki jaja

    OdpovědětVymazat
  40. Tak velké kiloš hlásí, že ufachčí každymu mokšu a malé kiloš mu přicmrndává. V střileckym šaškecu teď na beton mňókajó "Já mám rádost rádost mám", ale na mě padá nostalgia. Hafo jařin odfachčenéch, hodiny vylepené na holé hródě s čapama zasukovanéma, zadek do krve votlačené. Syndroma canalis carpi v pravym klepetu od leštění, hádéte čeho? Dřevěnéch korálků... Tuny sabdží zbóchanýho a furt chudé jak žingla. Lány kopřiv votrhaný holéma plótvema...
    Zbévalo už akorát dvakrát kopnót krompáčem a cachtám se ve vasrovici. Ale já su takové řepoň, že du rači kopat novó studnu. A teď se divim, že nadělujó jiném. Furt répu, ale na férovku, neco na tym sténě bylo. Muselo byt. Neco vevnitř. Neco, kvůli čemu sme se nelochčili ani při storkách o starověkéch eroplánech a bioprotektorech. Kvůli čemu sme se podepisovali aji za záchranu kamennýho mostu na Sri Lanku, keré nikdy nestál. Neco nás tam tahlo.
    Co to bylo? Bylo to naše nebo kiloša? Kam to zmizlo? A co zvostalo? A co bude, až pudem do pytla? A proč to na nás kiloš všecko uvařil a pak nám to zas sebral? Mám toho plné škopek, takže mozková dieta a pali. Ale budu na tym fachčit a jak neco zgómnu, hned to dám do placu.

    OdpovědětVymazat
  41. Kopó stodňu i u Aštara, čarojó reiki, dopodrobna štodojó a citojó maysky proroctvi a kdovíco eště ...Taková všestrannost notně bodi pochybnosti. A pak vykládajó, že gorodév je nemocné, páč na sebe bere naše karmy ( pokod só, tak správně - jejich, páč me sme bele te blbóni, co naslóchali jenom jemo). To je bhakti k potrhání!
    Kroce, kde se tam schovávajó te hodny lidi, co se na nás celó dobo hosmévale a majó te bohaty dochovni zážitke, aby konečně řekle: "Toto neni 'to'!"

    OdpovědětVymazat
  42. 22.50: Díky za kompliment, ale to není nic těžkýho, když někdo dá do komentářů odkaz (:-)) a nemusim ani na parlamliar.

    OdpovědětVymazat
  43. Ze Střílek:
    Hari ÓM,

    pro zájemce o hindštinu otevíráme nový ročník. Termíny jsou v programu Střílek.

    Zítra začíná navarátrí a ve středu půst. Kdo by se chtěl připojit je vítán. Buď ovoce, oříšky a jedno jídlo denně, může to být oběd, to je nejlehčí, nebo stačí si něco odřeknout. Prosili bychom za to, aby skončilo pomlouvačného tažení proti Svámídžímu a JDŽ.

    Mějte se hezky a hezké navarátrí.
    Tohle není samozřejmě ze zámku, ale ob procitnuvšího.

    OdpovědětVymazat
  44. Připomina mně to našeho stréca, keré bral své mamě penize, nechával jo spat ve stodené světnici a vobčas ji jedno vsolil (nebel vožralé!). V konzomo si při nákopo stěžoval, jak só na něho doma zli. V nedělo šel do kostela a néhlasitěc se modlil a zpival, takže mo všici věřili.

    OdpovědětVymazat
  45. Névyšší ingóst vypotil po půl roce další hókanec jak vod ufóna, čurina jako dycky (http://www.yogaindailylife.org/news/fellowship-statement-september-2011). Volné překlad:
    "My óřadi z Felóšipu sme fest vytočený z tech storek, co kolujó cajtunkama a internetem. Celó bóřku ufachčili ksindle, co chcó zhuntovat velkýho kiloša aji celó JDŽ. Všeci, co sme spolu v holpecu, hlásime to samý, co už sme hlásili v březnu a dál kóřime JDŽ, velkýho kiloša a jeho hoknu."
    Tak to su hned nejak klidňéší, že to má felóšip všecko v merku. A jak celé ten nabité půlrok sfóknul ve třech větách, z toho sem gecnul na zadek. Tak to máme vysvětlený a můžem jít vod válu.

    OdpovědětVymazat
  46. Guruové z Indie - mají podobné rysy:
    Swamí Vishwananda ktery uz jezdi do Cech je dalsi falešný gej "guru", gej "avatar" - viz jeho lži, aféry, podvody a triky:
    http://vishwanandawarning.blogspot.com/
    http://tellthetruthswamivishwananda.wordpress.com/2011/02/18/hello-world/
    http://torontosaibaba.blogspot.com/2011/07/another-fake-swami-vishwananda.html

    Swami Nithyananda SEX SCANDAL video:
    http://www.youtube.com/watch?v=3xm19vU53L4&feature=related
    http://news.oneindia.in/2010/03/03/swami-nityananda-sex-scandal-video-tamil-actress.html

    OdpovědětVymazat
  47. Všem, kteří šíří informace prostřednictvím internetu, doporučuji seznámit se s plným zněním paragrafu 206 Trestního zákona č.140/1961 Sb. Pro informaci jeho znění je následující:



    § 206 Pomluva

    (1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
    (2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

    Dr.Jana

    OdpovědětVymazat
  48. Jano, běž radši cvičit, tohle spamování nemá smysl.........

    OdpovědětVymazat